Buchvald 10°
back-button

Buchvald 10°

svetlé výčapné pivo
Pivovar Buchvald, Spišská Nová Ves


Pri výrobe piva BUCHVALD dodržiavame klasické tradičné postupy, používame prvotriedne suroviny a následne dodržujeme potrebnú dobu ležania, ktorá je v našom pivovare až 12 týždňov. Klasický tradičný postup pre nás neznamená frázu na oklamanie spotrebiteľa. Riadime sa starým pivovarským zákonom, ktorý hovorí, že pri výrobe piva sa môže použiť len voda, slad, chmeľ a kvasnice, a behom výroby sa do neho nesmie nič pridať ani odobrať.

Pivo BUCHVALD varíme bez kompromisov spomenutým spôsobom. Nepasterizujeme ho, nefiltrujeme, nepridávame žiadne stabilizátory. Zostáva čistým prírodným produktom. Používame slad z klasickej humnovej sladovne a chmeľ výhradne žatecký poloraný červeňák. Pivo BUCHVALD podávame nepasterizované a nefiltrované, je teda čerstvé, kvalitné a zdravé. Je bez pridania cukru, náhrad, extraktov a nie je umelo sýtené kysličníkom, preto nespôsobuje bolesti hlavy ani pálenie záhy. Naopak – je bohaté na vitamíny, minerály, živé kultúry (zbytkové kvasnice) a protistresové látky.


facebook-icon
staňte sa našími fanúšikmi a sledujte
najnovšie novinky, zľavy, akcie,
spoznajte nás


Chcete dostávať najnovšie
informácie o naších novinkách
na email? Pripravujeme newsletter.

kam-na-pivo
Boli ste spokojný?
Ohodnoťte nás na www.kamnapivo.sk

dzban
Čas robí z jačmeňa
džbán piva...